• Már összesen 40 fürdő csatlakozott a szökőévi akcióhoz.

  • Újabb négy fürdő kínál félárú belépőjegyeket február 29-én.

A szökőév tiszteletére akciót hirdetett a Magyar Fürdőszövetség. Február 29-én, azaz hétfőn egyes fürdőkben kedvezményesen – tipikusan féláron – kínálják a belépőjegyeket és/vagy egyes szolgáltatásokat. A “Szökjön ki a fürdőbe” nevű akcióban résztvevő fürdők listáját egy korábbi cikkünkben gyűjtöttük össze (ezt ide kattintva találja). Akkor 36 fürdő csatlakozott az ország minden részéről az akcióhoz. Időközben ez a kör további négy fürdővel bővült.

Napfényfürdő Aquapolis – Szeged: az akció a 7:00 és 21:00 között nyitva tartó “csendes wellness” részlegre vonatkozik. A teljes árú, 3 órás belépő ára ezen a napon 2700 helyett csak 1350 forint.

Hajdúnánási Gyógyfürdő: a felnőtt napi belépő 1450 forint helyett 725 forint, a diák és nyugdíjas belépő 1200 forint helyett 600 forint, a szaunabelépő pedig 1900 forint helyett 950 forintba kerül.

Aquarius Élményfürdő – Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: 50 százalékos kedvezmény a felnőtt, diák, senior és gyermek napijegyek, valamint a délutáni úszójegyek árából. A kedvezmény a “nyugdíjas hétfő” akcióban váltott jegyekre nem vonatkozik.

Bocskai Strand- és Gyógyfürdő – Hajdúböszörmény: a napijegyek árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak február 29-én.

Napfényfürdő SzegedIde kattintva találja a többi fürdő listáját és kedvezményeit.