• Délelőtt ötször annyian voltak a Galerius Fürdőben, mint amennyi hétfőnként megszokott.

  • A vendégek akár 100 kilométert is utaztak a kedvezmény miatt.

A szökőév alkalmából mára országos akciót hirdetett a Magyar Fürdőszövetség. Jó néhány fürdőben féláron kínálták a belépőjegyeket és/vagy egyéb fürdőszolgáltatásokat. Arról még nincs hír, hogy országos szinten mennyi fürdőzőt mozgatott meg a lehetőség, mindenesetre a Somogy Tv mai hírműsora szerint a siófoki Galerius Fürdőben nagy sikert aratott a féláras akció.

A fürdőben a teljes árú, egész napos szaunás belépő 3600 forint helyett 1800 forintba került. A riport szerint Érdről és Fejér megyéből is kifejezetten az akció miatt éreztek vendégek Siófokra. A megkérdezettek szerint egy ekkora kedvezményt, két felnőtt és két gyerek esetén már megérez a családi büdzsé, ezért érdemes volt kihasználni a hétfői akciót.

Hétfőnként a Galerius Fürdő tipikus vendégkörét a kedvezményes jegyet vásároló nyugdíjasok jelentik. Ma azonban mellettük rengeteg gyerekes család és fiatal pár látogatott el a fürdőbe. A Galerius Fürdő ügyvezetője elmondta, hogy egy átlagos hétfő délelőtt amúgy 50-60 vendégük szokott lenni, ma viszont ötször ennyi látogatót fogadtak.

Galerius Fürdő SiófokSomogy megyében még az Igali Termálfürdő csatlakozott az akcióhoz, országosan pedig 40 fürdőben lehetett kihasználni a kedvezményt.