• Karbantartási szezon van a fürdőkben, több helyen is néhány napos üzemszünetet tartanak.

  • Ez nem mindenhol érinti a teljes fürdőt.

 

A következő hetekben, hónapokban több fürdőben is hosszabb-rövidebb karbantartási szünetek lesznek. Egyes helyeken csak a fürdő egy részét, vagy csak a szaunát nem lehet használni, néhol viszont az egész létesítményt bezárják, akár még a hozzá tartozó szálláshellyel együtt is.

Teljes, vagy részleges karbantartási szünetek a termálfürdőkben (időrendben):

– Balfi Gyógyfürdőkórház: február 27. és március 6. között, azaz egy hétig zárva lesz az uszoda. Március 7-től, keddtől látogatható újra a létesítmény. A karbantartás nem érinti a gyógymedencét és a wellness részleget.

– Debrecen – Aquaticum Mediterrán Élményfürdő: február 27-én, azaz hétfőn kezdődik a karbantartás, s a fürdő március 3-án, pénteken 12 órakor nyit ki újra. Ez tehát az élményfürdőt érinti, az Aquaticum Termálfürdőt nem. Ez azért fontos információ, mert az Aquaticum is csatlakozott a február 28-i féláras fürdős akcióhoz, ami így a termálfürdőben lesz érvényes.

Aquaticum fürdő Debrecen– Zalakarosi Termálfürdő: február 28-án (kedden) az élményfürdőben található szaunarészleg karbantartás miatt nem üzemel. A fürdő többi része ebben az időszakban is látogatható.

– Szentgotthárdi Termálfürdő: március 20. és 30. között, azaz jó másfél hétig zárva lesz a komplett fürdő a szükséges éves karbantartás miatt.

– Mezőkövesd – Zsóry Fürdő: náluk március utolsó hetében lesz majd karbantartási szünet, egészen pontosan március 27. és 31. között. Április elsejétől (szombat) látogatható újra a fürdő.

– Egerszalók – Saliris Resort: április 2. és 7. között lesz zárva a fürdőkomplexum. Április 8-án, 10 órakor nyitnak ki újra. A leállás nemcsak a fürdőt, hanem a szállodát is érinti. A nyitás napján elképzelhető, hogy a medencék vizének hőmérséklete még nem éri el a kívánt hőfokot.

– Gyula – AquaPalota élményfürdő: április 3. és 9. között lesz üzemszünet, április 10-én nyitják meg újra az élményfürdőt.