• A termálfürdő mindkét szabadtéri gyógymedencéje fölé egy tetőszerkezetet építettek.

  • Ezek a napsugárzástól és az esőtől is védik a vendégeket, de azok sem maradnak hoppon, akik inkább napoznának a medencében ülve.

Múlt héten ünnepélyesen is átadták a medencéket részben lefedő új tetőszerkezetet a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A május eleje és szeptember vége között használható úgynevezett retró szabadtéri gyógyvizes medence tetőszerkezete készült el elsőre.

Az elmúlt héten pedig az egész évben használható kiúszós gyógymedence fedésével is elkészültek. Mindkét gyógyvizes medencében 34-36 Celsius-fokos víz várja a vendégeket.

A Vaskarika.hu arról ír, hogy a két kültéri medence tetőszerkezete 50 millió forintba került. A tető villámvédelemmel ellátott, UV- és jégálló, valamint a napfény beesési szögétől függően engedi be, vagy veri vissza a napsugarakat. A vendégeket védi az esőtől, az erős napsütéstől, de olyan részei is maradtak mindkét medencének, ahol továbbra is lehet napozni.

A két medence közül a kiúszós gyógymedencénél egy webkamera is működik, ezért akik kíváncsiak a medencére, azok ide kattintva éjjel-nappal megnézhetik az Időkép weboldalán.

A tetőt kapott retró gyógymedence pedig így néz ki:

Sárvár termálfürdő gyógymedence