Ezen a héten pénteken, azaz április 12-én éjszakai fürdőparty-t szerveznek a Sárvári Termálfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és egészen hajnali 2-ig tart. 21 órától aquazumbát is tartanak a fürdőben. Az esti fürdőzésre a belépőjegy 1500 forintba kerül, akiknek pedig van erre a napra szóló belépőjük, azok 500 forintért válthatnak kiegészítő jegyet.

Szintén a Sárvári Fürdőhöz kapcsolódó hír, hogy áprilisban minden kedden kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet a nyugdíjasok. Az 1600 forintos belépőt ezeken a napokon féláron kapják, ehhez csak a nyugdíjas igazolványukat kell felmutatni a bejáratnál.

Siófokon a Galerius Fürdőben folytatódik a délutáni akció. Ennek keretében a kedvezményes belépőjegyek már 16 órától érvényesek. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt belépő az élményfürdőbe 1300, a gyermek belépő pedig 900 forintba kerül. Április 13-án, szombaton pedig aquazumbát is szerveznek a siófoki fürdőben. Aki viszont a jövő héten látogatná meg a Galerius Fürdőt, annak fontos információ lehet, hogy április 15-18. között karbantartási munkálatok miatt zárva tart a létesítmény.

Babaúszás Igalon (Fotó: Igali Fürdő Facebook oldal)

Babaúszás Igalon (Fotó: Igali Fürdő Facebook oldal)

Babaúszást szerveznek az Igali Termálfürdőben. A foglalkozások vasárnaponként 9:00 és 9:30 között kerülnek megrendezésre az élményfürdő medencében. Ezen 4 hónapos és 3 év közötti gyerekek vehetnek részt. A babaúszás 400 forintba kerül alkalmanként.