Május elsejére több termálfürdőben, illetve termálfürdős településen is programokkal készülnek. Sok helyen lesznek gyermekprogramok, este pedig koncertek, van ahol még tűzijátékot is tartanak. Összegyűjtöttünk ezek közül néhányat.

Bükfürdő: India napot szerveznek a termálfürdőben, amiről bővebben ide kattintva olvashat.

Hajdúszoboszló Hungarospa: strandnyitó rendezvényt tartanak, ahol lesz divatbemutató, táncegyüttes. Fellép Somló Tamás, Hien, Király Linda és Király Viktor, Kökény Attila és az Unique. A rendezvény 18 órakor veszi kezdetét és 21:45-kor tűzijátékkal zárul.

Hévíz: kézműves bemutatót tartanak a Hunguest Hotel Helisoban és a Hunguest Hotel Panorámában. A városi ünnepség a Deák téren lesz, ahol fellép a Magyar Rádió gyermekkórusa és a Fabula Rasa zenekar.

Jonathermál: Kiskunmajsán egész napos családi programok lesznek az élményfürdőben. Májusfát állítanak, a kicsiknek és a nagyoknak pedig kincskereső játékot szerveznek.

Kiskunmajsai fürdő (fotó)

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő: Kisújszálláson születésnapot is ünnepelnek, ugyanis egy éves lesz a fürdő. Ebből az alkalomból szerdán mindegyik belépőjegy féláron lesz kapható. A nap folyamán pedig fellép a Nagykun Néptáncegyüttes és a Golden Boys zenekar, Fit-Kid bemutatót tartanak, 18:30-kor pedig a Desperado együttes lesz a Kumánia sztárvendége. A fürdőben egész nap lehetőség lesz vércukor, vérnyomás és koleszterinszint mérésre.

Mezőkövesdi Zsóry Fürdő: egész napos programok lesznek a termálfürdő területén, a felállított sátrakban pedig különféle klubfoglalkozásokon lehet részt venni. 14 órakor bábelőadással szórakoztatják a legkisebbeket, 15 órakor fellép az Irigy Hónaljmirigy, 15:50-kor pedig a Desperado.

Zsóry fürdő (fotó)

Mosonmagyaróvár: a Wittmann Antal parkban lesz a városi majális. A programok 9:30-kor kezdődnek fúvósokkal, táncbemutatókkal, fellép Halász Judit. A sztárvendég 19 órakor a Pál Utcai Fiúk, 21 órakor pedig a Bikini lesz.

Sárvári Termálfürdő: gyermekprogramok tartanak ezen a napon. 11 órától kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik, 15 órától bábelőadás lesz, 16:30-tól pedig „Lufi Muki” készítés – jelentsen ez bármit is.

Sárvári Wellness és Termálfürdő (fotó)

Zalakaros: ezen a napon nyitja meg a kapuit a strandfürdő. A Parkerdei pihenőhelyen pedig retró majálist szerveznek. Ezen lesz felvonulás, májusfa állítás, néptánc bemutató és retró pop-rock musical előadás, a napot pedig discóval zárják.

Zalaszentgrót: a termálfürdőben lesz a városi majális. Az ünnepi műsor 15 órakor kezdődik. Fellépnek a Zalaszentgróti Fúvósok, a VMK néptánc csoportjai és hastáncbemutatóval is szórakoztatják a közönséget.