2018 elején egy különleges akcióval várja a szaunázást kedvelő vendégeket az Aqua-Palace élményfürdő és a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő.

Januárban a téli belföldi üdülést népszerűsítő kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a leghidegebb évszakban is számos kikapcsolódási, pihenési lehetőséget rejt az ország.

A 2018. január 15. és február 15. közötti időszakra meghirdetett akción belül kiemelt szerepet kap az egészségturizmus, s ezen belül a hazai gyógyfürdők, gyógyszállodák népszerűsítésére. A „Téli feltöltődés” nevet viselő kampányhoz csatlakozott a Hungarospa is, méghozzá két akcióval.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő az említett időszakban 50 százalékos kedvezménnyel várja a szaunázás kedvelőit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyógyfürdő vendégei számára egy hónapon át a szaunába szóló belépő 800 forint helyett 400 forintba kerül.

Az Aqua-Palace élményfürdő is szaunás akcióval készül, náluk külön térítési díj nélkül vehetők igénybe a szaunavilág szolgáltatásai. Az Aqua-Palace esetében ez az akció kicsit később kezdődik, de másfél hónapig tart, ugyanis január 27. és március 14. között érvényes a lehetőség.

Az élményfürdő első emeletén található szaunavilágban három finn szauna, két gőzkamra, két infra szauna és merülő medence áll a vendégek rendelkezésére.

szauna termálfürdőA fürdő szaunavilágáról ide kattintva talál fotókat és további információkat.