• Akik szeretik az esti fürdős programokat, azoknak lesz miből válogatniuk a héten.

  • Több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a nyarat.

Albertirsa: szezonzáró strand disco lesz augusztus 26-án az Albertirsai Strandfürdőben. A fürdőbuli egészen éjjel 3-ig fog tartani, ezen belül a medencék használata 20 és 23 óra között biztosított. A 21:30-tól váltható bulijegy ára 3000 forint, az éjszakai fürdőzésre is érvényes kombinált belépő pedig 20 órától váltható 4000 forintért.

Cegléd: augusztus 26-án, szombaton ünnepli megnyitásának 20. évfordulóját a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő. Ebből az alkalomból 20 órától éjjel 2-ig tartó zenés éjszakai fürdőbulit tartanak. Az esti belépő ára 4000 forint.

Debrecen: habpartyval egybekötött szezonzáró éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Strandfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó fürdőzésre 5600 forintba kerül a belépő, de a napijegyes vendégek az esti programon is maradhatnak. Az esti fürdőzést rossz idő esetén is megtartják a mediterrán élményfürdőben.

éjszakai fürdőzés a debreceni Aquaticum Strandfürdőben

Kaba: augusztus 26-án zenés éjszakai fürdőzés lesz a Kabai Városi Gyógyfürdőben. A 19 és 23 óra közötti fürdőzésre 1500 forintba kerül a belépőjegy.

Lenti: nyárzáró gyerekpartit rendeznek augusztus 26-án a Lenti Termálfürdőben. Napközben buborék partival, csillámtetoválásokkal, csúszdaversennyel várják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Martfű: augusztus 25-én, pénteken nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz a martfűi fürdőben. A zenés program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy 2000 forintba kerül.

Miskolctapolca: nem kell sokat várni a következő éjszakai fürdőzésig Miskolctapolcán, ugyanis ezt most szombaton, augusztus 26-án tartják a Barlangfürdőben. 19:30 és 23:30 között a Garden Party együttessel és szaunaprogramokkal is várják a fürdőzőket. Az esti fürdőbelépő ára 4100 forint, a szaunaestre is érvényes jegy 5650 forintba kerül.

Orosháza-Gyopárosfürdő: szezonzáró zenés éjszakai fürdőzés lesz Gyopárosfürdőn augusztus 26-án. A 19 és 23 óra közötti program idején a Parkfürdő kültéri termálmedencéje áll a vendégek rendelkezésére. A szombati éjszakai fürdőzésre 3500 forintba kerül a belépő.

Ráckeve: ezen a héten pénteken és szombaton is lehetőség lesz éjszakai fürdőzéssel egybekötött mozizásra az Aqua Land Termálfürdőben. Mindkét nap 20 órától kezdődően két filmet nézhetnek meg a vendégek a Caracalla medencéből. A filmek címeit és a fürdő további programjait megtalálja a weboldalukon.