• A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, valamint az Eleven Kft. közös nyereményjátékkal várja a fürdőzni vágyókat.

  • A szerencsések páros belépőt nyerhetnek.

A négy éve működő szekszárdi fürdő hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan valóban családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket. Minden korosztály számára jó választás lehet a Tolna megyei fürdő.

A legkisebbek a játszótéren tölthetik az időt, vagy a bébi- és gyermekmedencében lubickolhatnak, ahol KING vízi élményelemek, azon belül is kacsa és elefánt alakú vízköpők biztosítják a gyerekek szórakozását.

Szekszárdi fürdőAz iskoláskorú gyerekek, valamint a felnőttek az élmény-, ugró- és úszómedencében találhatnak felüdülést, vagy a négy óriáscsúszda egyikén száguldhatnak lefelé akár egyedül, akár kettesben egy „gumi-fánkon”. Az idősebb korosztályt az ülő-, illetve a pezsgőmedence kényeztető masszázs funkciója várja. Az akadálymentesített fürdőépületben finn szauna is működik.

Szekszárdi fürdőA háromhektáros fürdő – amely közúton és vonattal is könnyen megközelíthető – területén a napágyak mellett több mint 16 ezer négyzetméternyi zöldfelület kínál lehetőséget a napozásra. Az aktív kikapcsolódást kedvelők a csúszdatorony mögött kialakított kézi- és röplabdapályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak, majd elnyújtózhatnak a karibi hangulatot idéző nádnapernyők egyike alatt. Idén már 200 négyzetméternyi napvitorla is árnyékot biztosít a vendégek számára.

Szekszárdi fürdőA fenti szórakozási lehetőségek mellett a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő és az Eleven Kft. idén izgalmas nyereményjátékkal várja a strandolókat. A fürdőzők lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, illetve a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.