Cserkeszőlő legfrekventáltabb részén, a fürdővel szemben található egy modern apartmanház, ahol még a csapból is termálvíz folyik.

Cserkeszőlő Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kecskeméttől 45 kilométerre fekszik. A rendkívül hangulatos és barátságos település fő nevezetességének az 1955-ben megnyitott termálfürdő számít.

Az elmúlt évtizedekben hatalmas fejlődésen esett át a fürdő, ahol jelenleg 19 medence található. Az öt hektáros strandfürdő a nyári szezonban, a tágas, élmény- és gyógymedencékkel rendelkező fedett részleg pedig egész évben várja a vendégeket.

Nem véletlen, hogy a szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján Cserkeszőlő ma már ott van az ország 10 legnépszerűbb termálfürdős települése között.

Cserkeszőlő termálfürdőA Cserkeszőlőre érkező turisták számára kitűnő választás lehet a település frekventált részén, a termálfürdővel szemben található Solaris Apartman & Resort. A modern és igényes apartmanház neve arra utal, hogy ez az ország egyik legnaposabb vidéke, a napsütéses órák száma éves szinten bőven meghaladja a kétezret.

Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort egyik különlegessége, hogy a fürdőszobákban található egy külön csaptelep, amelyen a cserkeszőlői termálvíz érkezik. Ugyanakkor nemcsak az apartmanjukban, hanem a szomszédos termálfürdőben is gondtalanul fürödhetnek a vendégek, hiszen a szállásdíj magában foglal az eltöltött éjszakákkal megegyező számú napra érvényes fürdőbelépőt, amely korlátlan napi ki- és bejárást biztosít a fürdő területére.

Az apartmanház vendégeinek még a sorban állással sem kell bajlódniuk, hiszen karszalagot kapnak, amivel bármikor átsétálhatnak a termálfürdőbe.

Cserkeszőlő apartmanA színvonalasan berendezett apartmanokból többféle áll rendelkezésre. A 40 és 48 négyzetméteres apartmanok mellett ugyanis 56 négyzetméteres superior apartmanokat, vagy 75 négyzetméteres penthouse lakosztályt is választhatnak. Utóbbiakhoz 25, illetve 160 négyzetméteres terasz is tartozik.

Cserkeszőlő apartmanA szálláshelyen pihenők kényelmét szolgálja, hogy az apartmanok klimatizáltak, wifi-vel felszereltek, az autóknak zárt parkolót tartanak fent. Ráadásul a légkondicionálást, az internetet és a parkolást külön díj nélkül vehetik igénybe a Solaris Apartman & Resort vendégei.

Az apartmanházról további információkat találhat ide kattintva a honlapjukon, ahol akár egyből le is foglalhatja a szállását.