A hétvégén strandfoci kupát rendeznek Zalakaroson, jövő héten uniós rendezvény tartanak a strandfürdőben, s kiderült, ki lesz a szeptemberi éjszakai fürdőzés sztárvendége.

Idén második alkalommal rendeznek strandfoci tornát a Zalakarosi Termálfürdő sportpályáján. A megmérettetésre csütörtök estig jelentkezhetnek a csapatok, a strandlabdarúgó kupát pedig szombaton tartják. Nevezési díj nincsen, viszont csak 12 csapat indulhat, így akiket érdekel a lehetőség, azoknak nem árt igyekezni a jelentkezéssel. A legjobb három helyezett pénzjutalomban részesül. További információ kérhető Deutsch Szabolcs szervezőtől a 30/560-34-76-os telefonszámon.

Zalakarosi Strandfürdő

Augusztus 17-én, azaz jövő héten szombaton a Csobbanj Európával rendezvénysorozat Zalakarosra érkezik. Az Európai Bizottság magyarországi képviselete által szervezett roadshow keretében egy uniós sátrat állítanak fel a strandfürdő területén, ahol az Európai Unióról és az EU nyújtotta lehetőségekről lehet tájékozódni. A sátorban programokkal is várják a betérőket: lesznek kvízek, ügyességi és logikai játékok, valamint egy nyereményjáték is, aminek keretében a legújabb uniós tagállamba, Horvátországba nyerhető egy utazás, azon belül is a Plitvicei-tavakhoz.

A Zalakarosi Termálfürdőben rendszeresen szerveznek éjszakai fürdőzéseket, s ezeken ismert előadók is gyakran fellépnek. Szeptember 27-én pénteken az éjszakai fürdőparty vendége a NOX együttes korábbi énekesnője, Péter Szabó Szilvia lesz. Az énekesnő több éves külföldi kitérő után idén szólólemezzel tér vissza a magyar zenei piacra.

Az esti fürdőzés 20:30-kor kezdődik és egészen éjjel 2-ig tart, a Péter Szabó Szilvia 22 órakor lép fel. A felnőtt belépő 1990, a gyermek pedig 1690 forintba kerül, amely egy welcome drinket is tartalmaz.

Péter Szabó Szilvia