• A fürdőben készít több videót, feltűnik a városi rendezvényeken és Nyíregyháza turisztikai reklámanyagaiban is.

  • Egy évre szól a település és Rubint Réka közötti megállapodás.

A Nyíregyházi Televízió – lejjebb megtekinthető – tudósítása szerint tegnap a sóstói Parkfürdő olasz medencéjében tornázott Rubint Réka és lánya. A fitneszceleb legújabb videóját nem véletlenül vették fel éppen Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, ugyanis Rubint Rékával megállapodtak arról, hogy egy évig a fürdő hivatalos arca lesz.

Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője elmondta, hogy manapság rendkívül nehéz kitűnni a hazai fürdők sorából, ezért kötöttek megállapodást Rubint Rékával, aki egyébként nemcsak a fürdő, hanem a város egyik arca is lesz. Szerepelni fog nyíregyházi rendezvényeken, több videót is készít majd a fürdőben és a reklámanyagaikban is feltűnik.

Idén július 28-án alakreform edzést is fog tartani Nyíregyháza-Sóstón és tervebe vette, hogy amint átadják az új négycsillagos szállodát, akkor szervez oda egy alakreform tábort.


A Sóstógyógyfürdőhöz kapcsolódó fontos információ, hogy május 16-án és 17-én karbantartás miatt zárva lesz az Aquarius Élményfürdő, az Aquarius Fürdőgyógyászaton belül a gyógyvizes medencéhez kapcsolódó kezeléseket sem tartják meg, valamint a Hotel Fürdőház wellness részlege sem nyit ki. A fürdőrészlegek, illetve a medencék május 18-tól használhatók újra. Ebben az időszakban a Júlia Fürdő zavartalanul üzemel.