• A július elején megnyitott csúszdaparkba 30 ezer jegyet adtak el.

  • Jövőre bevezetik Harkányban az internetes jegyértékesítést.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő idei nagy újdonsága volt a csúszdapark, amit a nyáron adtak át. A 200 millió forintból megvalósított beruházás révén hét csúszdából választhatnak a fürdő vendégei. (Ide kattintva megnézheti, milyen “belülről nézve” a csúszda). Ez a Dél-Dunántúl legnagyobb csúszdája, a többféle pályának köszönhetően a kisgyerekes családoknak és az extrémebb lecsúszások híveinek is jó választás lehet.

Jól időzítették a csúszdapark átadását, hiszen a tavalyinál hűvösebb, esősebb volt a nyár, így különösen fontos volt, hogy egy új, sok érdeklődőt vonzó attrakcióval bővült a kínálat. A július elején megnyitott komplexumnak köszönhetően a nyár során közel 30 ezer jegyet adtak el, ami hozzájárult ahhoz, hogy a fürdő áremelés nélkül legyen képes elérni a 2016-os évre kitűzött időszakos árbevételi céljait. Ráadásul a csúszdapark segítette a fiatalok és családosok visszacsábítását, valamint a törzsvendégek megtartását is.

Harkányi fürdő csúszdaparkAz elmúlt nyáron ugyan a strandbelépők eladása összességben csökkent, viszont a vásárolt gyógyfürdőjegyek száma nőtt, így a barátságtalan nyár nem volt jelentős hatással a fürdő árbevételére. A fürdő további újításokkal is készül a következő időszakra. Ezek közé tartozik egy új, korszerűbb beléptetőrendszer telepítése, ami már idén megkezdődött. A kapuk felállítása a következő időszakban várható, s a nemrég frissített és az új technikai kihívásoknak megfelelő kasszarendszer mellett várhatóan januártól az online jegyvásárlás is elindul.

A technikai újdonságok mellett az épület felújítása sem marad el: jövő tavasszal a kettes épület kerül átalakításra, valamint a gyermekmedence környezetnének felfrissítése is napirenden van. Mindezek mellett számos olyan beruházás is elkezdődött, ami nem látható, viszont a működéshez elengedhetetlen.