• Egy finn és egy kombinált szauna, valamint egy dézsafürdő kap majd helyet az új szaunarészlegben.

  • A kedvező jegyárakat kínáló termálfürdő ezzel a múlt héten bezárt – külső cég által üzemeltetett – szaunavilágot igyekszik pótolni.

Múlt héten ajánlottuk olvasóink figyelmébe a Vas megyében, azon belül is Celldömölkön található Vulkán Gyógyfürdőt. A mostani téli időszakban ugyan egy takarékosabb üzemre álltak át, viszont cserébe jelentősen csökkentették a belépőjegyek árát. Konkrétan a napi belépő ára mindössze 2200 forint, az 5 órás tartózkodási lehetőséget biztosító jegy pedig csak 1500 forintba kerül. Dunántúli viszonylatban ez nagyon jó ajánlatnak számít.

A fürdő minden egyes nap 10 és 19 óra között látogatható. Nem üzemel az összes medencéjük, de a gyógyvizes jacuzzi, a kül- és beltéri ülőmedence, a tan- és úszómedence használható.

A Vulkán Gyógyfürdő vendégei közül sokan szerették a szaunavilágot is, amit viszont nem a fürdő, hanem a szomszédos szálloda üzemeltetett. A múlt idő azért indokolt, mert múlt hét óta a hotel felfüggesztette a szaunarészleg működtetését.

A szaunázás kedvelőinek azonban van egy jó hírünk, mert Lóránt Gábor, a fürdő igazgatója a Vaol.hu-nak elmondta, hogy pótolni fogják a szaunát. Saját beruházásban egy kisebb, de hasonló részleg kiépítéséről döntöttek. Itt egy finn és egy kombinált szauna, valamint egy dézsafürdő kap majd helyet. A munkálatok most hétvégén kezdődnek és várhatóan december második hetében már birtokba is vehetik a szaunákat az érdeklődők.

Lóránt Gábor fürdőigazgató mindehhez hozzátette, hogy a nagy szaunavilág átadása előtt is volt ilyen szolgáltatása a fürdőnek, így lényegében csak vissza kell állítani a csatlakozási pontokat.