Az ünnepek elmúltával az emberek újra belevetik magukat a szürke hétköznapok jelentette taposómalomba, és sokan úgy gondolják, az előző év lezárásával már nem is jár ki nekik a pihenés, hiszen erre a december vége és a január legeleje adatott.

Azonban ilyenkor elfelejtik, hogy valójában a karácsonyi-szilveszteri időszak alatti pihenésünk nem egyenértékű például a nyári vakációk feltöltő erejével, és bizony a készülődés, a rengeteg teendő és a családtagok meglátogatása miatt abszolút nem pihentető az elmúlt ünnepi időszak, így a legtöbben szinte kevesebb energiával vágnak neki az elkövetkezendő dolgos munkanapoknak, mint amennyivel a karácsonyi időszakba belevetették magukat. Ezért javasoljuk mindazoknak, akiknek szükségük van egy valódi feltöltődésre, hogy lopjanak maguknak legalább egy hétvégényi időt, és merüljenek el a négycsillagos Palace Hotel Hévíz regeneráló és pihentető szolgáltatásaiban, így valóban felfrissülve és újult erővel láthatnak neki az előttük álló időszak teendőinek, és több erejük marad kivárni a nyári szabadságot.

Páratlan tó

Hévíz már hosszú évek óta a gyógyüdülések központja, és egyúttal a Dunántúl egyik legfontosabb idegenforgalmi célpontja, évente több százezren keresik fel a települést. Ismertségét leginkább Európa legnagyobb gyógyhatású meleg vizes tavának, a páratlan Hévízi-tónak köszönheti, mely egyaránt segít a reumatikus panaszokon, valamint különféle nőgyógyászati betegségek kezelésében, és kiválóan felfrissíti a fürdőzőket minden évszakban.

Hévízi TóA hévízi Hotel Palace**** igyekszik maximálisan megfelelni a relaxációra, feltöltődésre vágyó vendégek igényeinek, így számos olyan szolgáltatással rendelkezik, melyek a mai kor wellnesszel kapcsolatos általános elvárásainak is eleget tesznek, azonban a szálloda nem hanyagolta el a klasszikus egészségmegőrző kezelésekre vágyókat sem, sőt komplett regeneráló és terápiás szolgáltatással is kedveskedik vendégeinek.

Gyógyulás és ellazulás

A Hévízi Gyógykúra tradicionális hévízi kezeléseket tartalmaz, melyek közül kiemelendő az iszappakolás, az elektroterápia, valamint a különféle gyógymasszázsok. A jótékony hatású és a természetes gyógyulást segítő pakolások közül választható fluor-, kén- és ritexpakolás is, melyek az ízületi és izomregenerációt segítik. Az elektroterápiában a tangentortól kezdve a galvánfürdőn át az ultrahang használatán keresztül egészen a mágnesterápia alkalmazásáig sokféle gyógykezeléstípus válaszható, és a vendégeknek előzetesen szakorvosi vizsgálatot is lehetőségük van igénybe venni, így könnyebb megállapítani, melyik terápia lehet a legcélravezetőbb számukra.

Azonban a szálloda nemcsak azokra koncentrál, akik gyógyulni vágynak, hanem azok számára is számos szolgáltatást kínál, akik csak ellazulni és kényeztetni szeretnék magukat. Számukra alakította ki a szálloda a 34°C-os pezsgőfürdőt, a nyakzuhannyal is felszerelt élménymedencét, továbbá gőzkabin, infra-, bio- és finn szauna szolgálja a vendégek ellazulását. A különféle gyógymasszázsok közül is hatalmas választékot kínál a hotel, hiszen a klasszikus masszázsoktól kezdve a legkülönbözőbb keleti masszázsokig mindent kipróbálhatnak a vendégek, valamint a családosok baba- és gyermekmasszázst is igénybe vehetnek. A kutatások szerint a korai gyermekkorban szerzett pozitív élmények nagyon kedvezően hatnak az agy fejlődésére, ezért 0-tól 6 éves korig három különböző, kifejezetten gyermekek részére kialakított masszázstípusból is választani lehet, így a legkisebbeknek sem kell kimaradniuk a hamisítatlan wellness-programokból, valamint egyúttal vérkeringésük is javul általa.

A Palace Hotel Hévíz a szó szoros értelmében méltó a város hírnevéhez, a modern kor vívmányait alkalmazva azokat a gyógyászati és fürdőzési tradíciókat igyekszik továbbörökíteni, melyeknek a település messze földön ismert hírnevét köszönheti. Az idelátogatók a szállodától nem messze található Hévízi-tó jótékony vízének, valamint a hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásainak köszönhetően teljesen feltöltődve, új emberként távozhatnak, így nézve szembe a tél hátralévő napjaival.

Hotel Palace