A tavaly a legjobb magyarországi wellness szállodának megválasztott hotel most egy újabb elismerésben részesült.

A Sárváron található Spirit Hotel második alkalommal kapta meg a Superbrands elismerést. A legkiválóbb márkáknak járó cím odaítélésről szakértői bizottság döntött, akik ennek során egy márkaismertségre és a kedveltségre vonatkozó kutatás eredményeit is figyelembe vették. A világszerte ismert, rangos díjat így csakis azok a prémium márkák nyerhetik el, amelyek a fogyasztók körében is nagy népszerűségnek örvendenek.

„Ismét megerősítést nyert, hogy a Spirit Hotel a legkiválóbb hazai márkák egyike. Sokat dolgozunk azért, hogy ez így is maradjon. Jelenleg a szállodaipar területén egyedülálló, személyre szabott gyógyszállodai szolgáltatásrendszert fejlesztünk, amely egészen páratlanná teszi majd a spirit-élményt” – mondta az elismerés kapcsán Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

Spirit Hotel Sárvár

Spirit Hotel Sárvár

Legutóbb tavaly novemberben írtunk az ötcsillagos Spirit Hotelről. Akkor a Gault&Millau Magyarország által összeállított toplistán a “legjobb wellness hotelek” kategóriában a sárvári szálloda végzett az első helyen. A szálloda igazgatójával ennek kapcsán készített interjúnkat itt olvashatja.