Ezen a héten ismét hosszú hétvége lesz, s ebből az alkalomból családi programokkal készül a Zalakarosi Termálfürdő. A Klub Oázis pünkösdi családi hétvége nevet viselő programsorozat már június 6-án, pénteken kezdetét veszi és június 9-ig, azaz hétfőig fog tartani.

10:30-kor mind a négy napon aquafitnesszel indulnak a programok és délután 4-ig többféle családi szórakozási lehetőség várja a vendégeket. Ezek közé tartozik a manótorna kicsiknek, kreatív foglalkozások, arcfestés, aquasalsa, családi activity, vicces vízi vetélkedők. Vasárnap pünkösdi királyt és királynét választanak, hétfőn pedig táncversenyt rendeznek a Klub Oázisban. A programok részben a strandon, részben a fedett gyermekvilágban lesznek. Rossz idő esetén viszont mindent a fedett részben tartanak.


Zalakaros fedett élményfürdőAz előttünk álló hétvégén is lesz egy érdekes program Zalakaroson, igaz nem a fürdőben. Május 31-én, szombaton terepkerékpár túrát szerveznek, amely 10 órakor veszi kezdetét. Egy korábbi, hasonló rendezvényről itt láthatnak egy videót.