Az év vége közeledtével cikksorozatban mutatjuk be, hogy a termálfürdős településeken lévő szállodák milyen csomagajánlatokkal készülnek a karácsonyi-szilveszteri időszakra. Mostani összeállításunkban Hévíz egyik legszínvonalasabb hoteljének ünnepi ajánlatairól olvashatnak.

A Lotus Therme Hotelben nincs már szabad szoba szilveszterre, viszont az adventi időszakban és karácsonykor érkező vendégeket is programokkal várja az ötcsillagos szálloda.

A hévízi Lotus Therme Hotel & Spa bőséges programokkal várja vendégeit mindhárom karácsonyi időszakban. Az ötcsillagos szállodába az adventi időszakban érkezők közös mézeskalácssütésen vehetnek részt. A programok közé tartozik az esti fáklyás séta, ami után a hotel medencéjénél forralt borral és fűszeres meglepetésekkel teszik igazán különlegessé az estét.
A Lotus Therme Hotelbe karácsonykor érkező vendégeket üdvözlőitallal fogadják, a szobákban pedig karácsonyi ajándék vár mindenkit. A mézeskalácssütés ekkor sem marad ki a programok közül, estére pedig gyertyafényes fürdőzést szerveznek, ahol egy pohár pezsgővel fogadják a vendégeket. Karácsonykor koncert is lesz a szállóban, és nem marad el a fáklyás séta és a medencés forralt borozás sem.
Szilveszterkor szórakoztató gála show-t szervez a Lotus Therme, ahol a vacsora és az all inclusive italfogyasztás mellett Südi Iringó szórakoztatja a közönséget, majd tűzijátékkal zárul az este. Az újévi koncertet a hotel bárjában közvetítik, reggel pedig élőzenés büféreggelivel fogadják a vendégeket.

Lotus Therme: gyertyafényes fürdőzés is lesz

A szilveszteri időszak ebben a szállodában már teltházas, karácsonykor pedig évről-évre egyre több vendég keresi fel a Lotus Therme Hotelt. Érdekes módon a vendégkör megoszlása más karácsonykor és szilveszterkor. Az utóbbi időszakban 60 százalék a belföldi foglalások aránya, karácsonykor viszont a szálló vendégeinek csak 30 százalékát teszik ki a magyarok.

A szállodáról bővebb információkat talál a honlapjukon.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).