Az év vége közeledtével cikksorozatban mutatjuk be, hogy a termálfürdős településeken lévő szállodák milyen csomagajánlatokkal készülnek a karácsonyi-szilveszteri időszakra. Ebben a cikkben az egyik bükfürdői hotel ajánlatairól olvashatnak.

A saját golfpályával és wellness-részleggel is rendelkező Greenfield Hotel szilveszterre már megtelt, de a karácsonyi időszakra még vannak szabad szobáik.

A Greenfield Hotel Golf & Spa speciális ünnepi ajánlatokkal készül az év utolsó heteire. A Bükfürdőn található szálloda svédasztalos ebéd és vacsora kínálata ilyenkor mindig az adott ünnephez igazodik. Karácsonyig foglalható a speciális adventi ajánlatuk. Ennek keretében a négycsillagos bükfürdői hotelbe érkező vendégek welcome drinkként forralt bort kapnak. Ebben az időszakban az ünnepekre hangoló programokat is összeállítottak, például adventi fáklyás sétát tartanak a szállodához tartozó golfpálya körül.

A karácsonyra szobát foglalókat 24-én klasszikus-, 25-én musicales és világslágeres zenei programmal szórakoztatják, de a két ünnep között is minden este élőzene várja a Greenfield Hotel vendégeit. Szilveszterkor pedig karibi hangulatú estét szerveznek. A szálloda ünnepi csomagajánlatai egyébként all inclusive ellátást foglalnak magukba, és a vendégek természetesen ingyenesen használhatják a hotel saját wellness-részlegét.

Greenfield Hotel: szilveszterkor telt ház lesz

A büki szállodában a szilveszteri időszak már most telt házas, tavaly karácsonykor és a két ünnep között pedig 50 százalékos telítettséggel működtek. A saját golfpályával is rendelkező hotelben idén a külföldi vendégkör dominál, részarányuk a szálló forgalmából 65-70 százalékosra tehető.

A szállodáról bővebb információkat talál a honlapjukon.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).