• Nincs akkora tumultus, mint nyáron és jó akciókat is ki lehet fogni az őszi szezonban.

  • Az egyik cserkeszőlői szálláshely kifejezetten kedvező csomagajánlatokat kínál az év hátralevő részére.

A cserkeszőlői Solaris Apartman & Resort a termálfürdőjéről ismert üdülőhely egyik legjobb ár-érték arányú szálláshelyének számít. A modern és igényesen berendezett apartmanház központi helyen, közvetlenül a fürdővel szemben található. A szálláshely egyik különleges szolgáltatása, hogy az egyes apartmanok fürdőszobájában is elérhető a cserkeszőlői termálvíz.

A Solaris Apartman & Resortban felár nélkül biztosítják a klímahasználatot, a vezeték nélküli internetelérést és a zárt parkolóhelyet is. Mindezeken felül a szállásdíj minden esetben magában foglalja az éjszakák számával megegyező számban – és személyenként – a fürdőbelépőt. Ez korlátlan napi ki- és bejárást biztosít a fürdő területére.

Solaris CserkeszőlőAz apartmanház számos csomagajánlatot kínál az év hátralevő részére. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Ajándék éjszaka
Érvényes: 2017.09.01-től 12.20-ig
5 éjszakás tartózkodás esetén az egyik éjszakát ajándékba adják. Az akár 20 százalékos árkedvezményt is jelentő akció vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén vehető igénybe. Az ünnepi és kiemelt időszakokra nem érvényes.

Solaris CserkeszőlőŐszi relaxálás
Érvényes: 2017.09.10-től 12.20-ig
A csomagár a megszokott szolgáltatásokon felül – fürdőbelépő, privát termálvízhasználat a fürdőszobában, wifi, díjmentes zárt parkoló – félpanziós ellátást is magában foglal. Az őszi relaxálás csomag 9.500 forint/fő/éj áron vehető igénybe.

Solaris CserkeszőlőIndián nyár
Érvényes: 2017.09.01-től 11.20-ig
Az apartmanház kedvezményes ajánlata 2 fő részére, 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes és tartalmazza a reggelit is. Továbbá személyenként 1 órányi kerékpárkölcsönzést és egy helyben főzött pörkölt kávét is magában foglal.

2 személynek 2 éjszakára ez a csomag 29.900 Ft-ba kerül, a hétvégi felár pedig 1.000 forint/fő/éj (ez a péntek és/vagy szombat éjszakára vonatkozik). Igény esetén – arányosított áron – kettőnél több éjszaka esetén is érvényes a csomag.

A csomagajánlatokon kívül is van lehetőség félpanziós ellátásra, vagy akár a la carte étkezésre. Ráadásul a Solaris Apartman & Resort épületében található a Carpigiani fagyizó, ahol krémes olasz csavart fagylalt kapható.

Solaris CserkeszőlőÚjdonság, hogy a szálláshelyen már Berg Gran Tour gokartok is bérelhetők a retro brigó-hintók és a kerékpárok mellett.