November végéig két akció is él a Harkányi Gyógyfürdőben. Hetente kétszer a nyugdíjasok féláron válthatnak belépőt, a pécsi lakosok pedig jelképes összegért vehetik igénybe a gyógykezeléseket.

A szenior korosztálynak szóló akciót hirdetett a Harkányi Gyógyfürdő. Ennek értelmében a 62 év felettiek minden kedden és szerdán féláron válthatnak egész napos és délutáni belépőjegyeket a gyógyfürdőbe. Ez konkrétan azt jelenti, hogy teljes napos jegyet 1100, délutáni jegyet pedig 750 forintos áron vásárolhatnak. A kedvezményes jegyekre vonatkozó akció november 30-ig tart és az igénybe vételéhez egy – a születési dátumot is tartalmazó – fényképes igazolvány bemutatása szükséges.

Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Szintén Harkányt érintő, de nem csak a 62 év felettiekre vonatkozó hír, hogy a fürdőben most kedvezményt vehetnek igénybe a pécsi lakosok is. Számukra az OEP által finanszírozott gyógykezelések önrésze pusztán 100 forintba kerül. Ez az akció is november végéig tart. A kezelések igénybe vételéhez nem szükséges beutaló. A fürdő szakorvosát hétköznap 9 és 15 óra között lehet felkeresni, aki indokolt esetben felírja a kezeléseket. A gyógyfürdőben kádfürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor-kezelés, egyéni és csoportos vízi gyógytorna, iszapkezelés, paraffinpakolás, szénsavas kádfürdő és elektroterápia érhető el.

Az akció egyébként jelentős kedvezményt jelent, hiszen normál esetben az iszapkezelésnél önrész gyanánt 500 forintot kell fizetni, csakúgy mint a szénsavas fürdőért, a vízsugármasszázsért és a csoportos víz alatti gyógytornáért. A medencefürdő igénybevétele után pedig az akción kívül 1100 forint fizetendő.