• A mögöttünk álló hosszú hétvégén telt ház volt a miskolctapolcai szállodákban és a Miskolctapolca Barlangfürdőben is.

  • A négynapos húsvéti hétvége alatt nyolcezren keresték fel a fürdőt.

A Minap Online tudósítása szerint még kedden, a tavaszi tanítási szünet utolsó napján is sok vendég volt a miskolctapolcai szállodákban, s összességében a húsvéti hosszú hétvégén rengeteg vendég kereste fel az üdülőhelyet. A cikk végén megtekinthető videóban megszólaltatnak egy Barlangfürdőbe látogató vendéget, aki első alkalommal üdült a városban és meglepte, hogy milyen sok gyermekbarát szogláltatás érhető el Miskolcon.

A jó időnek köszönhetően a Barlangfürdő kültéri medencéit is megnyitották a hosszú hétvégére. A fürdőben a négy nap alatt nyolcezer vendég fordult meg.

Az ünnepi időszak után is érdemes ellátogatni a Barlangfürdőbe, ugyanis még április 30-ig tart a „hétköznapi akció”. Ez azt jelenti, hogy ma, ezen a pénteken és jövő hétfőn kedvezményekkel várják a fürdőzőket. Szerdán a diákok válthatnak féláron belépőt, pénteken a felnőtt, diák, gyerek és nyugdíjas belépők árából egységesen 30 százalékos kedvezményt nyújtanak. Jövő hétfőn pedig a nyugdíjas napi belépők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

A helyi televízió hosszú hétvégéről szóló tudósítását itt tekinthetik meg: