• Nem fog csúszni a strandnyitás hagyományos időpontja Hajdúszoboszlón, ugyanis május elsejétől látogatható a Hungarospa strandfürdője.

  • Ezzel párhuzamosan a gyógyfürdő, az élményfürdő és az uszoda is újra megnyitja a kapuit.

Az elmúlt napokban már jó néhány fürdőnyitást bejelentettek. Ezt látva tegnap majdnem írtuk is, hogy a nagyobb hazai fürdőkomplexumok nyitására azért még egy kicsit várni kell, de az élet gyorsan ránk cáfolt, ugyanis a legnagyobb hazai fürdőt is újranyitják ezen a héten. Egy olvasónk már tegnap jelezte nekünk, hogy a Hungarospa honlapján a nyitvatartási időknél szerepel a május elsejei nyitás, de a hivatalos bejelentés ma történt meg.

Ennek megfelelően május elsején, reggel 9 órától ismét látogatható a Hungarospa strandfürdője – “békeidőben” is ilyentájt nyitottak volna. Ezen felül a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, az Aqua-Palace Élményfürdő és az Árpád Uszoda is várja a vendégeket. A Hungarospa látogatói megszokhatták, hogy a strandi részt több lépcsőben nyitják meg. Ez most is így lesz: az előszezoni időszakban a tradicionális strandrész 1/a., b., c., d. medencéi, továbbá a 2-es medence és a pezsgő medence fog üzemelni.

A jó hírek közé tartozik, hogy a nyitáskor a 2020-as jegyárak lesznek érvényben. Illetve érdemes azt is tudni, hogy SZÉP-kártyával a fürdő minden szolgáltatásáért lehet fizetni.

Minden fürdőlátogatóra vonatkozik az a szabály, hogy 18 éves kor felett a belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, ami személyi igazolvánnyal együtt érvényes.

Hungarospa tradicionális strandfürdő