• A fürdők döntő többsége nyitva lesz a hosszú hétvége alatt, sok helyen programokat is tartanak.

  • Azonban néhány fürdő nem fog kinyitni.

Hosszú hétvége van, ráadásul szerdáig még tart az iskolákban a tanítási szünet, így ilyenkor sokan látogatnak el valamelyik termálfürdőbe. A létesítmények döntő többsége már csak ezért is nyitva tart ilyenkor. A nagyobb fürdőknél nem is kérdés a húsvéti nyitva tartás, viszont néhány kisebb termálfürdőnél előfordul, hogy zárva lesznek. Utóbbiból nincs sok, de azért összegyűjtöttük ezeket a fürdőket.

Veli bej Fürdője BudapestBudapest – Veli Bej fürdő: az ünnepi időszakokban általában nem nyit ki ez a budapesti törökfürdő, így a törzsvendégeit nem érheti váratlanul, hogy most is zárva lesznek. Méghozzá március 26-án, 27-én és 28-án is, azaz szombattól hétfőig nem látogatható a hangulatos fürdő.

Barcsi Gyógyfürdő: a honlapjukon található információk szerint húsvét első napján, – azaz március 27-én – nem tartanak nyitva.

Debrecen – Kerekestelepi Termálfürdő: a hétfő amúgy is szünnap a debreceni fürdőben és ez alól március 28-a sem lesz kivétel. Vasárnap viszont nyitva tartanak a megszokott módon, azaz 9 és 19 óra között.

Két fürdőnél húsvét után lesz üzemszünet. Mivel kedden még a gyerekeknek nem kell iskolába menni, ezért érdemes ezekről is tudni.

Csongrádi Gyógyfürdő: előre tervezett áramszünet miatt március 29-én és április 5-én zárva lesz a közelmúltban átadott fürdő.

Marcali Termálfürdő: vízcsere miatt március 29. és április 1. között zárva tart a fürdő, április 2-án (szombaton) 10 órakor nyitnak ki újra.