• A héten már az összes debreceni fürdő megnyitott.

  • A polgármester pedig éjszakai felvételeket is közölt az új Aquaticum Strandfürdőről.

Több esti felvételt is közölt Papp László, Debrecen polgármestere a díszkivilágítással is rendelkező Aquaticum Strandfürdőről. A felvételek alapján hangulatos éjszakai fürdőzéseket is lehetne tartani a nagyerdei strandon… Kicsit lejebb görgetve megnézheti az összes éjszakai fotót.

Ezen a területen 1932 óta működik strandfürdő, a mostani létesítmény építését 2017 őszén kezdték el, majd idén június 20-án adták át. A strandon összesen 15 medence található, amelyek együttes vízfelülete eléri az 5700 négyzetmétert. Csúszdapark, élménymedencék, gyermekmedencék, de még gyógyvizes medencék is találhatók a fürdőben, így minden korosztály fürdőzési igényeit kielégíti a debreceni létesítmény.

Azoknak is érdemes ellátogatniuk az Aquaticum fürdőkomplexumba, akiket esetleg nem hoz lázba az új strandfürdő, vagy éppen esős, hűvösebb időt fognak ki, hiszen június 19. óta a fedett mediterrán élményfürdő, június 22. óta pedig a fedett termálfürdő és a szaunavilág is nyitva tart.

Sőt, azoknak is van egy jó hírünk, akik a másik debreceni fürdőt, a Kerekestelepi Termálstrandot kedvelik, ugyanis június 24. óta már az is nyitva van.

Aquaticum Strandfürdő éjszakaItt talál további fotókat: