• Télre lefedik a szabadtéri úszómedencét, új öltözőt adtak át és gyorsabbá vált az eljutás Mórahalomra.

  • Ráadásul különféle akciókat is kínál a termálfürdő.

Jobbnál jobb híreink vannak a Mórahalmi Gyógyfürdő kedvelőinek. A település honlapján a napokban tették közzé, hogy sátrat építenek a kültéri úszómedence fölé. Az ehhez szükséges munkálatok már meg is kezdődtek és várhatóan december elejére készül el a sátortető, így a vendégek télen is használhatják a nagyon kedvelt úszómedencét. Erre az igényre egyébként akkor derült fény, amikor a fürdő felmérést készített arról, hogy milyen fejlesztéseket igényelnek a vendégeik.

Mórahalom sátras úszómedenceNem ez az egyetlen újdonság a gyógyfürdőben. A korábbi konditerem helyén ugyanis 160 férőhelyes családi öltözőt alakítottak ki. Az elnevezés onnan adódik, hogy a hagyományos szekrények mellett itt nagyobb méretűek is találhatók, amibe a családok kényelmesebben tudnak elpakolni. Az új öltözőben négy kabin biztosítja a zavartalan átöltözési lehetőséget.

Mórahalom termálfürdőA Mórahalomra Szeged irányából érkezőknek jó hír, hogy csütörtökön átadták a település és Szeged közötti 55-ös főút 12,3 kilométeres, felújított szakaszát. Ez egyrészt gyorsabb és biztonságosabb eljutást biztosít Mórahalomra, másrészt az elkerülő út révén csökken a településen áthaladó forgalom, így nyugodtabb, csendesebb lett a környék.

Akciók a fürdőben

Mindezeken túl kedvezmények is elérhetők a fürdőben. Október 26-30. között – az őszi tanítási szünet apropóján – a 14 év alattiaknak ingyenes, a 14 és 18 év közöttieknek pedig csak 500 forint lesz a belépőjegy. (A 14 év alattiak csak felnőtt kísérővel látogathatják a fürdőt). Október 31-én, szombaton pedig Halloween Partyt tartanak a gyermekfürdő részlegben, ahová aki saját készítésű Halloween tököt visz magával, az ingyen belépőt kaphat.

Október 31-ig még tart a termálfürdő két, korábban meghirdetett akciója is. Az egyik: családi jegyet vásároló anyukáknak ingyenes a belépés. A másik: hétfőtől péntekig az 50 év felettiek mindössze 990 forintért válthatnak belépőjegyet.

Fontos tudnivaló a gyógyfürdőkben ajánlott fürdési időről! Ide kattintva elolvashatja a részleteket!