• Mindenszentek napján is nyitva lesz a Zsóry Gyógyfürdő és a novemberre tervezett ötnapos karbantartási szünet is elmarad.

  • Az uszodát és a fedett élményfürdőt viszont hétfőtől bezárják.

Kezdjük a jó hírrel. A Zsóry Gyógyfürdő már jó előre beharangozta a szokásos őszi karbantartási leállását a november 7. és 11. közötti időszakra (hétfőtől péntekig). Azonban ez a tervezett üzemszünet elmarad, így ekkor is látogatható majd a gyógyfürdő. Megéri erre az időszakra már most szállást foglalni.

Az elmúlt években a gyógyfürdő mindig zárva tartott november 1-jén. Idén azonban ezen a napon is várják a fürdőzőket. Szintén érdemes tudni, hogy az október 29. és november 1. közötti napokon végig a hétvégi nyitvatartás lesz érvényben.

A rossz hír pedig az, hogy a fürdő tegnap bejelentette, hogy október 17-től, azaz hétfőtől határozatlan időre bezár az egy épületben található fedett uszoda és élményfürdő. Ez a jegyárakban azért nem okoz változást, mert az uszoda és élményfürdő külön kiegészítő jeggyel látogatható, hétköznapokon 1500, hétvégeken 2000 forintért.

Ugyanakkor a gyógyfürdő szezonon kívüli szolgáltatásai továbbra is a vendégek rendelkezésére állnak. Azaz hétfőtől is nyitva lesz a három fedett gyógymedence, két kültéri gyógymedence (a kiemelt időszakokban további egy kinti gyógymedence), a jacuzzi, valamint a két kis gyermekpancsoló a fedett fürdőben. Természetesen elérhetők maradnak a gyógyászati szolgáltatások és a masszázsok is.

A lényeg tehát az, hogy a fürdő fő vonzerejét adó kénes gyógyvíz hatását továbbra is élvezhetik a vendégek.

A Zsóry Gyógyfürdő aktuális medencekínálatát megnézhetik a honlapjukon is.

Zsóry élményfürdő

Friss információ, hogy Szegeden az Anna Fürdőt várhatóan közel három hónapra bezárják, erről itt írtunk. Akadtak azonban jobb hírek is, hiszen tegnap kiderült, hogy decemberben újranyitják az Aquacinema fürdő wellness részlegét, amiről itt olvashat.