Immár himalájai sófallal ellátott antiallergén szobák is foglalhatók a büki Hotel Piroskában – írja a Turizmus Online. A háromcsillagos szálloda szobái az elvégzett felújítási munkálatoknak köszönhetően szinte teljesen megújultak. Hagyományőrzős módon rendezték be a beltéri helyiségeket, ahol új ágyakkal, új szőnyeggel várják a vendégeket. A 33 szobát érintő modernizálás során akadálymentes, valamint állatbarát szobákat is kialakítottak, így a vendégek akár a macskájukat, vagy kisebb testű kutyájukat is magukkal vihetik Bükre. A felújított superior szobák felárral foglalhatók.

A megújult Hotel Piroska összes szobájában ingyenes a wifi, a szállóban kerékpár, tandem, elektromos roller bérelhető és egy ultrahangos zsírbontó készüléket is üzembe helyeztek, ami a fogyókúrázó vendégeknek számára lehet hasznos.

A büki hotelben vasárnaptól november végéig egy kedvezményes csomagajánlat is elérhető, ami az „őszi napsugarak” nevet viseli.  Az ajánlat két éjszakás tartózkodás foglal magában, standard kétágyas szobában, félpanziós ellátással. A vendégek a szálloda wellness-részlegét is térítési díj nélkül vehetik igénybe. A csomagár hétköznapi tartózkodással fejenként 20 900, hétvégén 23 900 forintért vehető igénybe. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. Utóbbi Bükfürdőn fejenként és éjszakánként 410 forintot tesz ki. A hotel zárt parkolóját a vendégek ingyen használhatják.

A Bükfürdő közelében fekvő szállodában mind pontgyűjtésre, mind pontbeváltásra felhasználhatók a SuperShop kártyák.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).