• Június elsején megnyitotta kapuit a paksi Ürgemezei Strandfürdő, ahol néhány fejlesztés is megvalósítottak a fürdőidény kezdete előtt.

  • Összesen három szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére a paksi fürdőben.

A TelePaks Tv tegnapi felvételei szerint minden adott volt Paks szabadtéri strandfürdőjének, az Ürgemezei Strandnak a mai nyitásához. Az üzemeltető az elmúlt hónapokban elvégezte a szükséges karbantartási feladatokat, valamint apróbb fejlesztések is történtek, minderre összességében 20 millió forintot költöttek.

A fürdőben virágosítottak, műfüvet raktak le, javították a csempeburkolatokat, cserélték a kültéri csaptelepeket és zuhanyrózsákat, valamint új szivattyúkat is beüzemeltek. A legjelentősebb idei fejlesztésnek számít, hogy az élménymedence új fólia- és csúszásgátló burkolatot kapott.

A paksi strandfürdőben egy 26-28 Celsius-fokos vízzel töltött úszómedence, 28-30 Celsius-fokos csúszdás élménymedence és egy 30-32 Celsius-fokos vizű gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére. Mindezek mellett játszótérrel, sportpályákkal és ingyenes wifivel is várják a vendégeket a 43 ezer négyzetméteres fürdőben.

Ürgemezei StrandfürdőA jegyáraik igen kedvezőek, idén egy felnőtt belépő 1040 forintba, a nyugdíjas és tanuló jegy pedig 725 forintba kerül. A TelePaks tudósítását a strandnyitásról itt tudják megnézni: