• Május 30-tól ismét várja a vendégeket a Miskolctapolcai Strandfürdő.
  • Aki régen járt itt, az rá sem fog ismerni, lényegében új fürdőt építettek.
  • Terveznek egy második ütemet is.

Több mint tíz évvel a bezárása után ma újra megnyitották a Miskolctapolcai Strandfürdőt. Nem egyszerűen a régi fürdőt újították fel, hanem lényegében egy új létesítményt alakítottak ki a 2,8 milliárd forintból megvalósított fejlesztés során. A fürdőben egy 50 méteres, 10 sávos úszómedence található, ami akár sportrendezvények megtartására is alkalmas. Ezen felül építettek egy családi medencét, strandröplabda- és lábteniszpályát, valamint egy wellness részleget. Utóbbiban többféle szauna, napozóterasz, pezsgőfürdő, taposómedence is található.

 

Miskolctapolcai StrandfürdőTervbe van véve egy második fejlesztési ütem is, aminek során egy élményfürdőt is kialakítanának ezen a területen. A különlegességét a nyitható tetős megoldás jelentené, aminek révén nyáron strandfürdőként, télen fedett fürdőként működhetne a létesítmény.

A Miskolctapolcai Strandfürdő a nyár végéig 9 és 19 óra között, a wellness részleg pedig 9 és 21 óra között tart nyitva. A strandi részre érvényes felnőtt belépőjegy 1600 forintba, a nyugdíjas-, diák- és gyermekbelépő 1400 forintba kerül. A wellness részlegbe érvényes belépő ára 2200 forint, a legdrágább – a fürdőbe, a fitnesz és a wellness részlegbe is érvényes – belépőért pedig 4500 forintot kérnek.

(Fotó: a fürdő Facebook oldala).

5+1 indok, hogy a Körös völgyében pihenj! (x)