• Akár kétszer annyi vendéget is tudnak majd fogadni, mint most.

  • Épült egy új wellness részleg, ahol élménymedencék és gyermekmedence is lesz.

A Nagyatádi Gyógyfürdő jelenleg klasszikus gyógyfürdőnek számít. A létesítmény fedett részén 34, 38 és 42 Celsius-fokos vízzel töltött gyógymedencék találhatók. A szabadtéri részen a 35 Celsius-fokos ülőmedence mellett egy 25 méteres – 30 Celsius-fokos vízzel töltött – gyógyvizes úszómedence áll a fürdőzők rendelkezésére (egyébként meglehetősen ritkák a gyógyvizes úszómedencék).

A Nagyatádi Televízió tudósítása szerint (ami lejjebb görgetve megtekinthető) viszont a közeljövőben jelentős fejlesztés várható a gyógyfürdőben. Egyaránt fejlesztik a gyógyfürdő egység szolgáltatásait és egy új wellness részleget is építenek.

A fedett gyógyfürdő bizonyos időszakokban már kissé zsúfolt, gyakorlatilag maximális a kihasználtsága. Egyed Árpád fürdőigazgató szerint ez olykor a vendégek komfortérzetét is ronthatja, ezért jó hír a tervezett fejlesztés. Ennek révén ugyanis a naponta fogadható vendégek száma a duplájára fog nőni.

Nagyatád Gyógyfürdő wellness látványtervTöbbek között tágasabb lesz az öltöző, bővítik a kezelőegységeket. Sőt, épül egy 500 négyzetméteres új épületrész is, ahol négy medencét, köztük élménymedencét és gyermekmedencét alakítanak majd ki, továbbá egy szaunavilágot is építenek. A fürdőfejlesztés költsége mintegy 500 millió forintot tesz ki.