• Több hónapig tartó szünet után április 6-tól újra a vendégek rendelkezésére áll a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő fedett élményfürdője és uszodája.

  • A fürdőrész kiegészítő jegy ellenében látogatható.

Márciusban jelentették be, hogy a tavaszi tanítási szünet első napjától kezdődően a Zsóry Gyógyfürdő ismét megnyitja a fedett élményfürdőjét és uszodáját. A fürdőegységet még tavaly október közepén zárták be a megnövekedett energiaköltségek miatt. Ugyanakkor a gyógyfürdő többi – szezonon kívül üzemelő – medencéje azóta is a fürdőzők rendelkezésére állt.

A 2017-ben átadott élményfürdő tulajdonképpen egy fürdő a fürdőben. Pezsgőágyak, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence, három csúszda jelenti a választékot, továbbá egy 26-28 Celsius-fokos vízzel töltött uszoda is ebben az épületben kapott helyet.

Az élményfürdő és az uszoda a napi belépőn felül megvásárolható kiegészítő jeggyel vehető igénybe, ennek az ára jelenleg 2000 forint. Ez egyébként jó megoldás, hiszen akik amúgy is csak a gyógyfürdő rész medencéit látogatnák, azoknak nem kell felárat fizetniük.

Szintén jó hír, hogy a tanítási szünet idejére, azaz április 6. és 11. között beüzemelik a strandi ikermedence egyik felét is. A tavaszi szünet idején 8:30 és 18:00 között tart nyitva a mezőkövesdi fürdő.

fedett élményfürdő Mezőkövesden a Zsóry fürdőben

Itt olvashat arról, hogy a hajdúszoboszlói Hungarospa strandi részét idén mikor fogják megnyitni.