• Egészen május utolsó napjáig a kedvezőbb, szezonon kívüli jegyárak érvényesek a Berekfürdői Gyógyfürdőben.

  • Náluk tavaly szeptember 5. óta nem változtak a jegyárak.

Érdemes tudni, hogy továbbra is az előszezoni jegyárak érvényesek Berekfürdőn. A korábbi árlistájukban még az szerepelt, hogy május elejétől lépnek életbe a főszezoni árak, de erre majd csak június első napján kerül sor.

Ez azt jelenti, hogy szeptember 5. óta változatlanok a berekfürdői jegyárak, ami manapság már ritkaságnak számít. Májusban egy felnőtt belépő még 2800 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 2300 forintba kerül. Ráadásul ezek a jegyek napi többszöri belépést biztosítanak. 3 órával a zárás előtt pedig 1700 forintért váltható belépő.

A főszezoni jegyárak sem jelentenek majd drasztikus áremelést, valamint akkor majd a medencekínálat is bővül. Június elsejétől a felnőtt jegy hétfőtől csütörtökig 3100 forintba, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon 3300 forintba kerül. A diák és nyugdíjas belépők ára pedig 2600, illetve 2800 forint lesz. A zárás előtt 3 órával váltható jegy hétfőtől csütörtökig 2000 forintba, a többi napon 2200 forintba fog kerülni.

Amit érdemes tudni, – és ennek köze lehet a tovább tartó előszezonhoz – hogy május 8-án elkezdődik a szabadtéri ovális gyógymedence karbantartása. Viszont még ennek fényében is jó választás Berekfürdő, hiszen a fedett részleg minden szolgáltatása a rendelkezésünkre áll, van másik kinti gyógyvizes medence, illetve már üzemel az úszómedence is.

Jelenleg a fürdő 8-tól 20 óráig tart nyitva, a szauna pedig péntek, szombat, vasárnap látogatható 14 és 19 óra között. Péntekenként és szombatonként szaunaprogramokat is tartanak.

Fedett medencetér Berekfürdőn

A berekfürdői gyógyvíz főképpen mozgásszervi megbetegedésben szenvedők számára és balesetek utáni rehabilitációnál ajánlott, de a reumatikus betegségek és az idegfáradtság is javallatai közé tartozik. Ivókúraként fogyasztva csökkenti a gyomorégést, enyhíti a gyomorpanaszokat.