• Május elején a szabadtéri fürdők nyitási lehetőségére elsők között reagált a Kehida Termál.

  • Úgy tűnik, hogy a fedett fürdő megnyitásában is gyorsan lépnek.

  • A fürdőben működnek a gyógyvizes medencék és akciót hirdettek a belépőjegyekre is.

Bár sok helyen már nyitva vannak a szabadtéri medencék, de azért számos fürdőző igazából másra is vágyna: gyógyvizes medencékre és arra, hogy hűvösebb időben, vagy esőben behúzódhasson egy fedett fürdőépületbe. Számukra jó hír, hogy a kehidakustányi Kehida Termál bejelentette, hogy május 29-én megnyitja a fedett fürdőjét is.

Ez azt jelenti, hogy a jelenleg is üzemelő öt szabadtéri medencéjükön túl a vendégek rendelkezésére fog állni majdnem az összes beltéri medence – élménymedence, gyermekmedence, gyógymedence is. Ez alól kivételt majd csak a sodrómedence és a csőcsúszda jelent, valamint a belső medencékre is igaz lesz, hogy az élményelemeket egyelőre nem kapcsolják be. Viszont a szaunáik is üzemelni fognak, de szaunafelöntéseket még nem tartanak.

Érdemes azt is tudni, hogy a Kehida Termálnak engedélye van a gyógyvizes medencéi működtetésére. Így jelenleg is lehet náluk szabadtéri gyógyvizes medencében fürödni és a fedett részlegben is megnyitják majd a gyógymedencét.

A nyitás nemcsak a Kehida Termál fedett medencéit érinti, hanem május 29-től a hozzá kapcsolódó szálloda, valamint a Hertelendy Ház is megnyitja kapuit. Azt ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a – lassan már megszokottnak számító – szigorú higiénés előírásokat továbbra is fenntartják és a fogadható fürdővendégek száma is korlátozott.

Kehida Termál fedett fürdő medenceAz újranyitáshoz kapcsolódóan egy belépőjegyekre vonatkozó akció is érvényben van a Kehida Termálban. Amíg csak a szabadtéri medencék egy része használható, azaz május 28-ig, addig 50 százalékos kedvezménnyel válthatók belépőjegyek a fürdőbe. A fedett fürdő megnyitása alkalmából pedig május 29. és június 5. között 20 százalékos kedvezménnyel kínálják a belépőket.