• A hónap elején kezdődött karbantartási szünetet követően pénteken újra megnyitja kapuit a Miskolctapolca Barlangfürdő.

  • Az Aquaterápia részleget már hétfőn újranyitották.

Hagyományosan mindig az év elején tartanak egy viszonylag hosszabb üzemszünetet a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Ekkor elvégzik a szükséges karbantartási, kisebb javítási feladatokat.

Idén ez a leállás a téli tanítási szünet végét követően, azaz január 8-án kezdődött és mától várják újra a vendégeket. Az Aquaterápia részlegen szintén január 8-tól volt üzemszünet, de ott rövidebb ideig tartott, már most hétfőn újraindultak a kezelések. Azaz a fürdő közel három hétig, az Aquaterápia két hétig volt zárva.

Már szintén hagyománya van annak, hogy a karbantartási szünet vége felé szárazlábas túrát tartanak a Barlangfürdőben. Ekkor a vendégek a fürdő olyan részeire is bemehetnek, ahová külső látogatók máskor nem léphetnek be. Ezeket a túrákat a múlt héten tartották meg.

Az újranyitást követő napon, január 27-én, szombaton már egy program is lesz a fürdőben. Ekkor ugyanis szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzést rendeznek 18:30 és 22:30 között. A szaunaprogramokra is érvényes esti belépőjegy ára 5650 forint, a szimpla esti belépő pedig 4100 forintba kerül.

A miskolciak, illetve a városba látogatók az elmúlt hetekben sem maradtak fürdőzési lehetőség nélkül, hiszen a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő, illetve a miskolci Selyemréti Strand ebben az időszakban is üzemelt.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Itt további fürdős híreket, érdekességeket olvashat.