• Gyorsan végeztek a téli átállással, így ma délutántól már újra látogatható a Csepeli Strandfürdő.

  • Termálvizes medence, fedett úszómedence és szauna áll a vendégek rendelkezésére.

November 25. óta volt zárva a Csepeli Strandfürdő, ekkor kezdődött el a létesítmény téli szezonra történő átállása, aminek keretében sátorfedést kapott az úszómedence. A munkákkal egész gyorsan végeztek, így csak alig több mint két hétig tartott a leállás és december 11-én, 13 órától újra várják a fürdőzőket.

Az újranyitás első vendégeit forral borral és teával köszöntik. A medencekínálat pedig úszómedencéből és 38 Celsius-fokos vízzel töltött termálmedencéből áll, ezen felül szaunázási lehetőséget is biztosítanak. Mindez egyébként azért is jó hír, mert tavaly ilyenkor zárva volt a fürdő, akkor szeptember végén bezártak és csak idén május végén nyitották meg újra a strandfürdőt.

A 65 év feletti csepeli nyugdíjasok továbbra is ingyen látogathatják a fürdőt hétköznapokon 12 és 15 óra között. Ehhez a csepeli lakcímkártyájuk és a nyugdíjas igazolványuk felmutatása szükséges.

A felnőtt napijegy ára 3000 forint, nyugdíjasok és diákok 2400 forintért válthatnak belépőt, 3-6 év között a gyermekjegy ára 800 forint. Csepeli lakcímkártyával a felnőtt napijegy 2700 forintba, a diák és nyugdíjas belépő pedig 2100 forintba kerül. A szaunajegyért 1200 forintot kérnek.

termálmedence télen a Csepeli Strandfürdőben

Itt olvashat arról, hogy milyen éve volt idén az Egri Termálfürdőnek.