• Téliesítik a szabadtéri medencés Csepeli Strandfürdőt, emiatt november 25-től zárva tartanak.

  • A téli szezonban termálmedence és úszómedence áll a vendégek rendelkezésére.

November 25-től, azaz szombattól bezár a Csepeli Strandfürdő. A zárvatartás azért szükséges, mert elvégzik a létesítmény téliesítését. Az újranyitás dátumát később közlik.

A Csepeli Strandfürdő általában egész évben nyitva tart egy-egy tavaszi és őszi leállás kivételével. Illetve sajnos kivétel volt a tavalyi a teljes őszi-téli szezon is, ugyanis az energiaárak miatt 2022-ben szeptember 19-én bezárták a fürdőt és csak idén, május 22-én nyitották meg újra.

Korábban egyébként a hasonló leállások több hétig tartottak, de akkor erre az ősz elején – szeptemberben, vagy október első felében – szokott sor kerülni és rendszerint november elején, vagy közepén nyitottak újra.

A fürdő őszi-téli árlistája szeptember végén lépett életbe. Azóta a felnőtt napijegy 3000 forintba, a nyugdíjas jegy és a diák belépő 2400 forintba, a gyermekjegy (3-6 év között) pedig 800 forintba kerül. Csepeli lakcímkártyával a felnőtt jegyért 2700 forintot, a diák és nyugdíjas belépőért 2100 forintot kell fizetni.

A 65 év feletti csepeli nyugdíjasoknak hagyományosan ingyenes fürdőzési lehetőséget is biztosítanak. Ez az őszi-téli szezonban azt jelenti, hogy hétköznapokon 12 és 15 óra között ingyen látogathatják a termálfürdőt. Ehhez a csepeli lakcímkártyájuk és nyugdíjas igazolványuk felmutatása szükséges.

Csepel Strandfürdő

Itt olvashat arról, hogy mit jelent majd a gyógymedencékkel kapcsolatos új szabályozás.

Fürdőtipp: Bükfürdőről itt talál bővebb információkat.