• Aki még nem látta, hogy milyen lett a Palatinus Strand a felújítás után, annak érdemes megnézni ezeket a felvételeket.

  • Hamarosan családi programokat is tartanak a fürdőben.

Lejjebb görgetve nézhetik meg azt a rövid videót, amit a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. készített a közelmúltban felújított és kibővített Palatinus Strandfürdőről. A közel 3 milliárd forintba kerülő beruházás révén mostantól egész évben üzemel a Palatinus.

Az új fedett részlegben egy 36 Celsius-fokos termálvízzel töltött gyógymedence, egy 32-34 Celsius-fokos gyermekmedence, továbbá egy hűvös és egy meleg vízzel töltött merülőmedence került kialakításra. Utóbbiak a szaunákhoz (gőz-, geotermikus- és finn szauna) kapcsolódnak.

Budapest legnagyobb területen fekvő fürdőjében így összesen 13 medence található – 4 beltéri és 9 szabadtéri. A kültéri medencék között olyanok is vannak, mint a régóta népszerű hullámmedence, amit 1937-ben adtak át, vagy éppen a csúszdás medence.

Palatinus Strandfürdő 2017A jövő hét végén, egészen pontosan augusztus 19-én és 20-án pedig programokat is tartanak majd a Palatinusban, így aki teheti, annak tényleg érdemes lesz ellátogatnia a fürdőbe. Ezek mindkét nap 10 órától egészen 17 óráig tartanak.

A gyerekeket animátorok szórakoztatják, lesz arcfestés, kézműves foglalkozások, játékos vetélkedők. 12:30-tól aquafitness foglalkozás veszi kezdetét, amin a gyerekek és a szüleik egyaránt részt vehetnek. 14 órától pedig vízi sorversenyeket tartanak.