• Hétfőtől kisebb áremelés lesz az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdőben.

  • A Saliris Resort jegyárai nem változnak.

  • Aki novemberben menne a Saliris Resortba, annak fontos tudni, hogy 5 napig zárva lesz a termálfürdő és a hotel is.

Október 12-től, azaz hétfőtől drágulnak az egerszalóki Nosztalgia Fürdő jegyárai. Nyilván nem nagy öröm, amikor többet kell fizetni a belépőért, viszont az egerszalókiaknak jár egy piros pont azért, mert sok más fürdővel ellentétben nem elsunnyogták az emelést, hanem külön is felhívták rá a figyelmet, így kevesebb vendéget érhet váratlanul.

Egerszalók Nosztalgia Fürdő

Így változnak a Nosztalgia Strand jegyárai:

Október 12-ig Október 12-től
Felnőtt belépő 1150 1300
Nyugdíjas belépő (65 év felett) 900 1050
Gyermek belépő (6-12 évesek) 900 1050
Egerszalóki lakos 650 800
Egerszalóki nyugdíjas 450 600

Ahogy látható, minden kategóriában 150 forinttal emelkednek az árak. A Nosztalgia Strand áremelését az indokolhatja, hogy idén történtek fejlesztések a gyógyfürdőben. A medencék előtti rész új burkolatot kapott, tetőt építettek az egyik medence fölé, áthelyezték a kiszolgáló létesítményeket és füvesítettek is. Ezzel egyébként még mindig az olcsóbbak közé tartozik a Nosztalgia Fürdő, hiszen ahogy még nyáron kiszámoltuk, a hazai fürdők átlagos belépőjegy ára (egész napos, felnőtt jegyek esetén) 1940 forint.

Ilyen lett a fürdő a munkálatok után:


A „nagy fürdőt” tehát a Saliris Resortot nem érinti az áremelés. Sőt, júliussal és augusztussal ellentétben szeptember óta csak a szombati napok és az ünnepnapok számítanak kiemelt (=drágább) időszaknak, így aki hétköznap, vagy vasárnap megy a fürdőbe, az a nyári időszakhoz képest olcsóbb belépőt tud váltani.

Egerszalók termálfürdőAki azt tervezi, hogy ellátogat a Saliris Resortba, annak fontos információ, hogy karbantartás miatt novemberben egy ideig zárva lesz a fürdő és a szálloda is. Egészen pontosan november 16-20. között, tehát hétfőtől péntekig nem látogatható a termálfürdő, és a hotel sem fogad vendégeket.