• A szaunázás szerelmeseinek most igazán jó választás lehet az Aqua-Palace élményfürdő és a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő.

  • Mindkét helyen akcióval várják a vendégeket.

A „Téli feltöltődés” turisztikai kampányhoz szaunás kedvezménnyel csatlakozott a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben a szaunába érvényes kiegészítő jegy féláron, 400 forintért vásárolható meg. Az Aqua-Palace élményfürdő esetében pedig külön díj nélkül vehetők igénybe a szaunavilág szolgáltatásai.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő akciója már január 15-én elkezdődött és február 15-ig tart. Az Aqua-Palace esetében pedig január 27-én, azaz szombaton veszi kezdetét az akciós időszak és jó másfél hónapig, március 14-ig érvényes.

A gyógyfürdőben finn szauna és két, 18 Celsius-fokos vízzel töltött merülőmedence áll a vendégek rendelkezésére. Az élményfürdő szaunavilága pedig tényleg minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt. Az Aqua-Palace első emeletén három finn szauna, két gőzkamra, és két infra szauna, továbbá merülőmedence található. A tágas pihenőtérben a vendégek nyugágyakon pihenhetnek két szaunázás között.

Az élményfürdő második emeletén egy további finn szaunát, valamint kültéri merülőmedencét vehetnek igénybe. Itt a második emeleten egy sókamrát is kialakítottak. A parajdi sótéglákból kirakott helyiséget azoknak érdemes felkeresniük, akik valamilyen légzőszervi problémájukat kúrálnák.