A pályázatot január 15-én lezárták! Részletek ide kattintva!

Jövő év elejétől fürdőkártyára pályázhat a nyugdíjasok egy része. Ennek révén legalább tíz alkalommal kereshetnek fel fürdőket, a teljes jegyárhoz képest jelképes összegért.

Az Erzsébek-utalványok értékesítése során keletkezett nyereségből hozták létre a rászorulók üdülését támogató Erzsébet-programot. A köztévé reggeli műsorából ma kiderült, hogy jövőre egy új elemmel bővül ez a program. A nyugdíjasok bizonyos jövedelemhatár alatt – egy pályázat után – 2500 forintért fürdőkártyát vásárolhatnak. A kártya több mint 50 hazai fürdőbe lesz érvényes és több látogatást tesz lehetővé.

Fürdőnként eltérő, hogy hány alkalomra elegendő majd a fürdőkártya. A program szóvivője mindenesetre arról beszélt, hogy legalább tíz alkalommal mindenképpen felhasználható lesz, de egyes helyeken akár ennél többször is, maximum 25 alkalommal. Ezt azt jelenti, hogy egy drágább fürdőbe is be lehet jutni alkalmanként 250 forint körüli összegért. A fürdőkártyákért január 2. és február 15. között lehet pályázni.

Amint bővebb információkat megtudunk a pályázattal kapcsolatos tudnivalókról, azt közöljük majd a Termál Online-on.

Azóta ezeket az információkat már össze is gyűjtöttük: itt olvashat a programban való részvétel feltételeiről, valamint a jelentkezés menetéről. Ide kattintva pedig azoknak a gyógy- és termálfürdőknek a listáját találja, amelyekben majd fel lehet használni a kedvezményre jogosító kártyát.