• Néhány napig nem lesz nyitva az Aquarius élményfürdő és a Hotel Fürdőház wellness részlege.

  • Egyes gyógykezelések sem lesznek elérhetők és az úszómedencét sem lehet használni.

Aki jövő héten szeretne ellátogatni Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre, annak fontos információ, hogy párhuzamosan több helyen is karbantartási szünetet tartanak. Az Aquarius élményfürdő május 8-tól 12-ig, azaz hétfőtől péntekig lesz zárva. Május 13-án, szombaton 9 órakor nyitnak ki újra.

Ezzel párhuzamosan az Aquarius gyógyászati részlegének gyógyvizes medencéi sem üzemelnek május 8-án és 9-én. Emiatt a következő gyógykezelések szünetelnek az említett két napon: gyógyvizes medencefürdő, súlyfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna. Szerdától a szokott módon újra elérhetővé válnak ezek a kezelések.

Akinek felcsillant a szeme, hogy majd ellátogat a Hotel Fürdőház wellness részlegébe, annak van egy rossz hírünk: ott is karbantartás lesz.

A jó hír viszont az, hogy csak hétfőn és kedden, azaz május 8-án és 9-én. Szerdától újra látogatható a Fürdőház fürdőrészlege.

Aquarius élményfürdő NyíregyházaMindezeken felül sátorbontás miatt már május 2-a óta nem használható az Aquarius 50 méteres úszómedencéje. Az ehhez kapcsolódó munkálatok várhatóan május 13-ig tartanak.

A Nyíregyháza központjában található Júlia Fürdő viszont ebben az időszakban is zavartalanul üzemel.

Sóstógyógyfürdőn hamarosan új hotel épül, az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja.