• Akár praktikus karácsonyi ajándék is lehet egy fürdőbelépő, vagy fürdőbérlet.

  • A belépők és bérletek ajándékutalványként való megvásárlására buzdítja a fürdőkedvelő közönséget a Magyar Fürdőszövetség.

Az idei esztendő a hazai fürdőágazatban igencsak kétarcú volt. Hónapokig vendégek nélkül árválkodtak a medencék, hiszen a koronavírus világjárvány miatt törvényi kötelezettség volt a zárva tartás. A fellélegzés időszaka jött nyártól, amikor a ragyogó időjárásnak is köszönhetően az emberek vágytak a fürdőkbe, amelyek örömmel nyitottak újra.

A Magyar Fürdőszövetség tagjai a járványhelyzet előtt és ez időszak alatt is minden tőlük telhetőt megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy a legnagyobb higiéniai biztonság fogadja a fürdőzni indulókat. Erre a jövőben is minden fürdő kiemelt figyelmet fordít.

“Tagszervezeteinkkel közösen bizakodók vagyunk, s arra buzdítunk mindenkit, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek! Közeleg az év vége, ilyenkor apró figyelmességgel lepjük meg azokat, akik számunkra fontosak. A hazai fürdőágazat számára a vendégek és a fürdőkben dolgozó felkészült munkatársak a legfontosabbak, így összefogva országosan szeretnénk kampányunkra felhívni a figyelmet, amelyben minden fürdő egyedi ajánlatot dolgozott ki. Az idei év végén is úgy gondoljuk, hogy élményt adni mindig jó választás!” – olvasható a szakmai szervezet közleményében.

A karácsonyi „Ajándékozzon fürdőbérletet” kampány keretében minden vendéget arra biztatnak, hogy érdeklődjön kedvenc fürdőjében az aktuális ajánlatokról.

Igali Termálfürdő télen

Illusztráció: Igali Gyógyfürdő