• A komáromi Brigetio Gyógyfürdőben egy félmillárd forintos pályázatnak köszönhetően egész évben elérhető családbarát szolgáltatások valósulnak meg.

  • A beruházásokat őszig befejeznék.

Radics Török Tímea, a fürdő marketingvezetőjének tájékoztatása szerint az uszodaépületben 100 négyzetméteres pihenőgalériát alakítanak ki, illetve a főtartók meghagyásával teljesen új tetőszerkezetet építenek fel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásának felhasználásával.

A pályázat kapcsán sor kerül digitalizáció fejlesztésre és egységes tájékoztató felületeket alakítanak ki. A meglévő medencék körül csaknem ezer négyzetméteren korszerű burkolatot fektetnek le, amely hozzájárul a fürdő látogatóbarát és vonzó kialakításához, korszerű megjelenéséhez.

„Jelenleg már zajlik a közbeszerzés előkészítése, így reményeink szerint rövidesen – egy eredményes közbeszerzést követően – már a beruházás megindításáról tudunk beszámolni” – tudtuk meg Radics Török Tímeától. A tervek szerint mindkét beruházást befejezik az ősz kezdetéig.

a komáromi Brigetio Gyógyfürdő bejárata

A Brigetio Gyógyfürdőt évente csaknem 200 ezer ember keresi fel, a holland, osztrák és német vendégek körében is kedvelt. A fürdő mellett hotel található, illetve két kemping, ahová a törzsvendégek saját letelepített lakókocsijaikba térnek vissza évente. A gyógyfürdőben 59 Celsius-fokos gyógyvíz várja a vendégeket, a víz az orvosi vizsgálatok szerint enyhíti a mozgásszervi panaszokat.

gyógymedence a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben