• Augusztusi felvételek a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőjéről.

  • Most megnézhetik, hogy milyen a strand, amikor tele van fürdőzőkkel.

Több mint három hónappal ezelőtt, május elején mutattunk egy látványos videót a Hungarospa téli álmából ébredező strandfürdőjéről. A felvételeket Tóth László készítette a 30 hektáros strand szezonnyitó hétvégéjén.

Igazából akkor még nem volt strandidő és az összes medencét meg sem nyitották. A tavaszi felvételek készítésekor az úgynevezett tradicionális strandrész várta a fürdőzőket. Tóth László azonban a közelmúltban készített néhány főszezoni felvételt is Hajdúszoboszló hatalmas strandfürdőjéről. A cikk végére görgetve érdemes ezeket megnézni (két változat is készült belőle).

A felvételeken jól látszik, hogy a melegebb nyári napokon milyen hatalmas tömeg keresi fel a Hungarospa strandját. A videókon feltűnik a mediterrán tengerpart medence, a hullámmedence, a régi- és az újabb gyermekmedencék, az omega medence, valamint az aquapark vízi csúszdái is.

Akik csak most kaptak kedvet egy hajdúszoboszlói strandolásra, azok még nem késtek el. A nyár végéig teljes kapacitással üzemel a strand, szeptemberben pedig még nyitva lesz a tradicionális strandrész. Ez utóbbi az I/A, I/B, I/C, I/D és a II-es medencét, a pezsgőmedencét, a hullámmedencét jelenti, ami jó idő esetén a gyermekmedencével is kiegészül. Az aquapark szeptember 1-ig minden nap nyitva tart, majd szeptemberben szombat és vasárnap délutánonként lesz látogatható, de csak jó időben.

A szeptemberi strandolók spórolhatnak is, hiszen szeptember elsejétől olcsóbbak a strandbelépők. Például egy felnőtt napijegy 2600 forint helyett 2100 forintba fog kerülni.

Itt megnézhetik mindkét nyári videót: