• Szép őszi idő esetén a 30 hektáros strandfürdő vár minket nyolc medencével, esőben pedig választhatjuk a fedett élményfürdőt.

  • Ráadásul mindezt utószezoni árakon.

Rohan az idő, hamarosan véget ér a szeptember is. Jó választás lehet egy ősz elejei kikapcsolódáshoz a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum. A tanítási időszak miatt már nincs akkora nagy tumultus, mint nyáron, de azért ezekben a hetekben még ki lehet fogni kellemes időt is.

Aki kedveli a Hungarospa hatalmas, 30 hektáros strandját, annak különösen érdemes egy idei búcsúlátogatást tennie a fürdőben, mert már csak szeptember 30-ig tart nyitva a strandfürdő. Jelenleg egyébként nyolc medence használható a tradicionális strandrészen.

Hungarospa tradicionális strandfürdőHajdúszoboszlón akkor sem leszünk bajban, ha hűvös, esős napot fogunk ki, hiszen választhatjuk a fedett Aqua-Palace élményfürdőt is. A 15 ezer négyzetméteres létesítményben 20 medence közül válogathatunk.

Az egész évben nyitva tartó élményfürdőn belül igazi különlegességnek számít a földszinten található fürdővilág, ahol a nyolc medence különböző korokat és helyszíneket idéz meg, itt aztán mindenki megtalálhatja a neki tetsző medencét. Ezek közé tartozik a barlang fürdő, a Gangesz fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a római fürdő, továbbá a tengeri és a trópusi fürdő.

Hajdúszoboszló Aqua-Palace Pávai medenceIde kattintva további információkat talál az élményfürdőről. Sőt, akár virtuálisan be is járhatja az épületet.

Egy utószezoni üdüléssel anyagi szempontból is jól járunk. Szeptember elseje óta ugyanis már kedvezőbb jegyárak érvényesek mind a strandfürdőben, mind az élményfürdőben.

Jelenleg a strandra egy felnőtt jegy 1900 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő pedig csak 1600 forintba kerül. Az Aqua-Palace élményfürdőben szeptember elseje óta hétköznaponként már kedvezőbb áron válthatunk belépőt, aki teheti, annak érdemes a hétfőtől péntekig terjedő időszakban felkeresni a fürdőt.

Az egész napos felnőtt belépőjegy ebben az időszakban 3200 forintba, a 7 éves korig érvényes gyermekjegy 1200 forintba, a diák belépő pedig 2200 forintba kerül.

A Hungarospával kapcsolatban minden további információt megtalál a fürdő honlapján.