• Körülbelül április közepéig zárva tart az Igali Termálfürdő egyik medencéje.

  • A fürdőzők viszont addig sem maradnak kültéri gyógymedence nélkül.

Aki néha meg szokta nézni az Igali Termálfürdő Időkép.hu-n lévő webkamerájának képét, az észrevehette, hogy a kamerától távolabb lévő medencerész el van kerítve. Ennek az az oka, hogy a hónap eleje óta a kültéri nagy gyógyvizes medence – hivatalos nevén K2-es medence – felújításán dolgoznak.

 

Ezt írják az igali honlapon:

„Örömmel jelentjük, hogy a tavalyi sikeres évünket követően lehetőségünk adódik teljes egészében felújítani a K2-es külső termálmedencénket, amelyet az idő és Európa egyik legjobb gyógyvizének vasfoga már kissé megviselt. A körülbelül másfél hónapos felújítást követően hírnevünkhöz méltó színvonalban kerül újra átadásra. A munkálatok ideje alatt végig üzemelő K1-es külső termálmedence mellett, a belső udvaron található gyógyvizes élménymedencét is megnyitjuk a hétvégi napokon. A felújítás során tapasztalt esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük! Megértésüket és türelmüket köszönjük!”

Igal medencefelújításAzaz nagyjából április közepéig lesz zárva a gyógyvizes medence. Az említett, hétvégenként megnyitott belső udvari gyógyvizes medence egyébként így néz ki:

Igali Termálfürdő gyógyvizes medenceA hosszú hétvége alkalmából fürdőbuli is volt Igalon. Erről további fotók találhatók a fürdő Facebook oldalán.

Igali fürdőbuli

Olvassa el a Bükfürdő idei újdonságairól szóló cikkünket is, amit ide kattintva talál.