• Igazi programözönnel készül a nyárra a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő.

  • Hétvégenként sztárvendégek lépnek fel a fürdőben, és minden egyes nap animációs programokat is tartanak.

A Szolnoktól 37 kilométerre, Kecskeméttől 34 kilométerre fekvő Tiszakécskén található a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. A komoly szálláskapacitással rendelkező fürdő kitűnő választás lehet a gyógyulást kereső vendégek számára, hiszen az itt feltörő gyógyvíz fürdő- és ivókúraként alkalmazva egyaránt hatásos.

Ugyanakkor azoknak is érdemes ellátogatniuk Tiszakécskére, illetve a fürdőbe, akik a mozgalmasabb kikapcsolódást kedvelik. Különösen igaz ez a nyári időszakra, ugyanis a tanítási szünet alatt minden hétvégére tematikus programokkal és sztárvendégekkel készül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő.

Tisza-parti TermálfürdőEz a nyár folyamán több mint 14 sztárfellépőt jelent, köztük olyan ismert énekeseket láthatunk a fürdő színpadán, mint Dér Heni, Koós Réka, Tóth Vera, Charlie, Kökény Attila vagy éppen Pápai Joci.

A kisgyerekes családok számára is jó választás lehet idén nyáron a fürdő, mert a hét minden napján animációs programokat tartanak 10:00 és 16:30 között. Ezek közé tartoznak a kézműves foglalkozások, vízi torna, sorversenyek, kötélhúzás, csillám tetoválás és még sok egyéb program.

Az említett foglalkozások és programok mindegyike ingyenes a fürdő, valamint a hozzá kapcsolódó szálláshelyek vendégei számára.

Tiszakécske termálNémi ízelítő a fürdő nyári programkínálatából:

Június 24-25. – Szezonnyitó hétvége és Csobbanj Európával nap

Július 1-2. – Csöpi első születésnapja

Július 8-9. – Kölyök Fesztivál és Coca-Cola Strandparty

Július 15-16. – Sör-Fürdő Fesztivál

Július 22-23. – Crazy Weekend

Július 29-30. – Latin hétvége

Augusztus 5-6. – Sztár hétvége

Augusztus 12-13. – Hagyományok hétvégéje

A fentiekről további részleteket, valamint egyéb programokat is talál ide kattintva a fürdő weboldalán.