Húsvétkor a hosszú hétvége és a tavaszi szünet miatt sokan látogatnak valamelyik hazai termálfürdőbe. Több helyen is rendezvényekkel készülnek az ünnepi hétvégére.

Az igazi slágernek a gyermekprogramok számítanak, de Hévízen még dalversenyt is tartanak.

Húsvét fürdőkBükfürdő: április 19-21. között tartanak a fürdőben különféle rendezvényeket. Szombaton nyusziváró programok lesznek: tojáskeresés, gyermektorna, csúszdaverseny, kézműves foglalkozás. Vasárnap mazsorett verseny lesz, a gyerekeket pedig a Nestlé nyuszi szórakoztatja. Húsvét hétfőn folklórműsort szerveznek locsolkodással.

Debrecen: családi programok lesznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben, április 20-21-én. A gyerekeket Bubu elefánt várja, de lesznek kézműves programok és tojáskeresés, vízi aerobik és szauna programok is.

Hajdúszoboszló: háromnapos programsorozat lesz a Hungarospa fürdőben. Mindhárom nap Miki Mini pancsipartit tartanak az AquaPalace-ban. Vasárnap néptáncegyüttes is fellép, hétfőn pedig nyuszilányok szórakoztatják a fürdővendégeket.

Harkány: április 20-21-én húsvéti tojásvadászatot tartanak a fürdőben.

Hévíz: április 20-21-én rendezik a húsvéti vigadalmat. A rendezvények helyszíne a Deák tér lesz. Ezeken a napokon tartják a Hévízi Dalfesztivál első fordulóját. A nevezésről és a nyereményekről ide kattintva tudhatnak meg további részleteket. A dalfesztiválon kívül lesz játszóház kicsiknek és nagyoknak, színházi előadás, gyermekkoncertek és fellép Gryllus Dániel is. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Hévíz TófürdőIgal: a termálfürdő húsvéti programjait ide kattintva találja.

Makó: a Hagymatikumban április 20-án szerveznek egy fürdőbulit. Délután különféle gyerekprogramok lesznek a kreatív foglalkozásoktól a tojáskeresésig. 17 órakor fellép Kállay-Saunders András, 18 óra és éjfél között pedig éjszakai fürdőzés veszi kezdetét.

Tamási: a termálfürdőben húsvéti nyusziságok néven lesznek programok április 19 és 21. között. Mindhárom nap tojásfestő versenyt szerveznek, de lesz tojáskergető és tojásgurító megmérettetés is. Sőt, csúszdaversenyen és családi vetélkedőn is részt vehetnek az érdeklődők.

Szeged: a Napfényfürdő Aquapolisban április 18-án, esti húsvéti party-t lesz: szauna szeánszokkal, vízi aerobikkal, DJ-vel és kedvezményes áron igénybe vehető szolgáltatásokkal. Szombaton és vasárnap, 11 és 13, valamint 16 és 18 óra között animációs programokat tartanak a legkisebbeknek.

Zalakaros: április 19-én családi nyúlkergető néven tartanak programokat a kertmozi parkban. 14 órától a helyi néptáncegyüttes lép fel és családi locsolkodást tartanak, majd kreatív foglalkozásokkal várják a gyerekeket, de lesz állatsimogató, pónilovaglás, bohócműsor és nyúlkergető vetélkedő. A fürdőn belül a Neckermann Klub Oázisban tartanak programokat április 16. és 22. között.