• A hétvégén véget ér a 2023-as strandidény a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőben.

  • Érdemes még kihasználni a hátralévő napokat, hiszen szeptemberben már az utószezoni jegyárak érvényesek.

Idén április 29-én indult a szezon Hajdúszoboszlón, az ország legnagyobb, 30 hektáros területen fekvő strandfürdőjében. Amikor a nyári főidényben teljes volt a kínálat, akkor 15 medence várta a fürdőzőket.

Az ősz kezdetével azonban folyamatosan az utószezoni üzemmódra állították át a strandot. A hó elején befejezte az idei működését az aquapark és a Prémium Zóna, a strandon mostanra az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi maradtak nyitva. Ezeket még szeptember 30-ig, azaz most szombatig használhatják a vendégek, utána bezárják erre az évre a strandfürdőt.

Érdemes tudni, hogy szeptember elseje óta már az utószezoni jegyárak vannak érvényben a strandon. A felnőtt napijegy 4300 forintba, a nyugdíjas belépő 3600 forintba, diák és gyermek belépő 3500 forintba kerül. 16 óra után olcsóbb belépők is váltható. A hátralévő napokban a strandfürdő 9 és 18 óra között tart nyitva. Természetesen a Hungarospa többi egysége, a gyógyfürdő (annak a szabadtéri medencéi is és a strandi 1/a és 1/b medencék), az Aqua-Palace élményfürdő és az Árpád Uszoda az őszi-téli időszakban is üzemel.

Hungarospa tradicionális strandmedence

Hosszabbítás Igalon

A Somogy megyei Igalon található gyógyfürdőben a szabadtéri medencék közül a gyógyvizes ikermedence egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A többi szabadtéri medencét viszont ilyentájt már be szokták zárni. Ezért is jó hír, hogy a kellemes időjárásra való tekintettel két kinti medencénél kicsit megtoldják a szezont. A 33 méteres szabadtéri úszómedencéjük még október 2-ig, a kinti kör alakú családi medence pedig várhatóan október 9-ig fog üzemelni.